SPIRIT Slovenija vabi podjetja k skupnemu nastopu na sejmu EXPO REAL 2014 v Münchnu

exporealJavna agencija SPIRIT Slovenija je objavila Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2014 v Münchnu, ki bo med 6. in 8. oktobrom 2014. Podjetja lahko svoje projekte prijavijo do ponedeljka, 18. avgusta 2014, do 10. ure.

Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru javne agencije SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2014 v Münchnu.

Strokovna komisija bo iz nabora prijavljenih projektov na podlagi kriterijev za izbor izbrala 7 (sedem) tržno najbolj zanimivih projektov za sejem. SPIRIT Slovenija izbranim prijaviteljem zagotavlja pripravo in izvedbo skupinskega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu EXPO REAL 2014 s ciljem doseči uspešno promocijo in trženje investicijskih projektov. Javna agencija bo za izbrane prijavitelje zakupila razstavni prostor in ga opremila ter krila stroške (vsaj) ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci izbranih projektov bodo krili stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

Investicijsko nepremičninski sejem EXPO REAL v Münchnu poteka že od leta 1998 ter velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije. Letos naj bi se na 64.000 kvadratnih metrih v šestih sejemskih halah predstavljalo več kot 1.600 razstavljavcev, v času sejma bo potekal bogat konferenčni program z več kot 400 uglednimi govorci, sejem pa v povprečju obišče več kot 36.000 obiskovalcev iz 68 držav in 1.000 predstavnikov medijev.

Več informacij o javnem povabilu je na voljo na spletni strani SPIRIT Slovenija.

Objave iz iste kategorije: