Odlična priložnost za slovenska podjetja – udeležba na gospodarski misiji v Izrael

mission_for_growthGeneralni direktor direktorata za podjetništvo in industrijo pri Evropski komisiji Daniel Calleja Crespo bo med 24. in 26. junijem 2014 v okviru tako imenovane “Misije za rast” (Mission for Growth) z gospodarsko delegacijo obiskal Izrael z namenom spodbujanja partnerstev med podjetji iz Evropske unije in Izraela.

Možnosti za prodor na izraelski trg imajo predvsem slovenska podjetja s področij visoko tehnoloških industrij, napredne proizvodnje, varnostnih tehnologij in turizma, ki lahko izkoristijo odlično priložnost in se udeležijo gospodarske delegacije, ki bo spremljala visokega predstavnika Evropske komisije na njegovi misiji v Izraelu.

V času obiska bodo za podjetja organizirana individualna B2B srečanja z izraelskimi podjetji, podjetja se bodo lahko udeležila političnih srečanj visokih predstavnikov s predstavniki tamkajšnjih ministrstev (za gospodarstvo, za raziskave in prostor, za turizem), organizirani pa bodo tudi obiski izraelskih podjetij.

Gospodarska delegacija v Izrael ima tri glavne cilje, in sicer je njen namen promocija inovacij in trajnostnega razvoja na obeh straneh, podpora evropskim malim in srednje velikim podjetjem za vzpostavitev poslovanja v Izraelu ter promocija različnih sektorjev Evropske unije ter poslovnih priložnosti na obeh straneh s predstavitvijo na poslovnih dogodkih.

Podjetja, ki bi želela sodelovati v tej gospodarski delegaciji, Evropska komisija vljudno vabi, naj se prijavijo na tej povezavi.

Podjetja, ki so zainteresirana za B2B pogovore z izraelskimi podjetji, pa naj se prijavijo na tej povezavi.

Rok za prijavo interesa je petek, 6. junij 2014

Stroške potovanja in namestitve krijejo podjetja sama, Evropska komisija bo uredila skupinske rezervacije v hotelih ter omogočila lokalni prevoz v Izraelu.

Več informacij, program delegacije in prijava najdete na straneh Evropske komisije.

 

Vir: Javna agencija SPIRIT

Objave iz iste kategorije: