Stres kontrol test za diagnostiko podjetja

Po malo daljšem premoru vas ponovno pozdravljam v hiši koristnih nasvetov. Tokrat z nekaj vprašanji… Poslujete optimalno? Imate skrite rezerve v poslovanju? Koristite možnost pridobivanja nepovratnih virov sredstev ali cenejših virov poslovanja? Kaj pa razvojno in raziskovalna dejavnost? Se zavedate vseh možnosti, s katerimi lahko še izboljšate svoje poslovanje? Imate pravilno urjene evidence in pravilnike s področja kadrov, računovodstva, varstva pri delu,…?

V kolikor se srečujete s temi in podobnimi vprašanji, nanje pa nimate ustreznega ali zadovoljivega odgovora, je odgovor direktorja zavoda za integralni regionalni razvoj kot na dlani: “Podvrzite vaše podjetje učinkovitemu STRES KONTROL TESTu, ki ga izvaja neprofitni Zavod KAM DATA“. Gre za sklop testiranja, ki ga opravi ekipa izkušenih strokovnjakov s področja ekonomske analize, računovodstva, davkov, varstva pri delu, organizacije delovnih procesov ter vodenja projektov in kadrovskega inženiringa.

Stres kontrol test je celostni pregled poslovanja vašega podjetja po določenih in skrbno izbranih segmentih, s pomočjo katerega se poiščejo napake in pomanjkljivosti, skrite rezerve pri poslovanju, slabosti in prednosti z namenom detekcije stanja, v katerem se podjetje nahaja.

Testiranje zajema tudi pregled pravilnikov in notranjih aktov poslovanja, izdela se finančna analiza, analiza možnosti koriščenja nepovratnih sredstev ali sredstev, ponujenih na aktualnih razpisih. Pomembna je tudi pomoč pri pravilnem evidentiranju razvojno raziskovalne dejavnosti in s tem pridobitve možnosti koriščenja namenskih sredstev in davčne olajšave, ki je še prav posebej aktualna…

Namen stres kontrol testa je postavitev »prave diagnoze« in predpis »prave terapije«, ki v današnjih, kriznih časih podjetju omogoča izboljšanje poslovanja in večjo konkurenčnost, hitro prilagajanje razmeram na trgu, koriščenju cenejših virov financiranja, možnosti koriščenja davčnih olajšav,… Implementacija ustreznih aktov in listin pa vas seveda varuje pred nepotrebnim šokom zaradi kazenske in materialne odgovornosti.

Po zagotovilu bodo v Zavodu KAM DATA z veseljem vsakomur nudili vse dodatne informacije, tako po telefonu: 031.702.500, kot po e-pošti.

 

Andrej Poljanec TM  (Pa pišite mi kaj!)

Objave iz iste kategorije: