Potek stilske preobrazbe

Vedno iste kombinacije oblačil ter monotonost na področju oblačenja nas privedejo do stilske preobrazbe. Stilska preobrazba je preobrazba našega načina oblačenja, kombiniranja oblačil ter kupovanja le teh. stilska preobrazba ni le za ženske vendar je namenjena prav za vsakogar, ki si želi vnesti malo svežine v svoj stil oz. garderobno omaro. Da pa nebi bili več zdolgočaseni ter obupani, kar na delo!

Ste že kdaj videli kakšno osebo, ki je prišla v prostor, kjer ste bili in so kar vsi obnemeli ter preusmerili pogled na to osebo ? Ravno takšni ste lahko tudi vi, saj se lahko s strokovno pomočjo preobrazite ravno v takšno osebo! Osebo z nekim optimističnim ter individualnim stilom. Stilska preobrazba nam pove, kaj sploh potrebujemo na področju oblačenja, ličenja ter frizure.

Kako sploh poteka stilska preobrazba?

Stilska preobrazba vam spremeni ustaljene navade, ki nam niso najbolj koristile. Bistveno je narediti neko preobrazbo videza in spremeniti miljenje o načinu pravilnega oblačenja ter sestavljanja izgledov.  S stilsko preobrazbo pa ne spremenimo le samega videza temveč celotno življenje ! Stilska preobrazba je dolgotrajen proces, saj je potrebno spremeniti veliko stvari sploh če ste zelo nesrečni.

Stilska preobrazba zajema tri ključne korake in sicer: stilsko svetovanje, pregled in organizacijo garderobe ter osebno nakupovanje. S pomočjo teh treh korakov bo stilska preobrazba zagotovo dolgotrajna ter uspešna ! povrnili si boste samozavest in dobro voljo.
Torej začnemo z stilskem svetovanju, kjer se učimo o pravilnem razmerji med tem, kaj zares potrebujemo in željami/potrebami. Pregled omare je nujno potreben sej le tako dobimo vpogled v slog oblačenja. Naredimo selekcijo kaj potrebujem, kaj ne ter kaj bomo zavrgli. Le tako bomo prišli do sprememb pri slogu, ki jih bodo opazili tudi drugi! In še sklepno dejanje, osebno nakupovanje. Je ključno za izbiro oblačil, ki so nam pisana na kožo in izražajo naše lastnosti. Naučimo se kupovati z glavo. Ko pa damo vse to skozi pa sledi svetovanje na področju kozmetike oz. make upa in pričeske. Naučimo se uporabljati make-up, kaj kdaj uporabiti (vsakodnevno in poslovno ličenje), kako negujemo kožo,… skratka vse kar zajema področje ličenja.

Stilska preobrazba traja vsaj 2 dni, saj obsega ogromno stvari. Od nas pa je odvisno, če bo obrodila sadove ali ne ! Preobrazba je uspešna, če naša nova podoba odraža naš imidž ter delo. Nov stil pokazati kaj smo, z čim se ukvarjamo, ker le tako dobimo spoštovanje in samozavest!

Objave iz iste kategorije: