5 načinov, kako prihraniti denar, ko začenjate z novim poslom

Danes je začeti posel, ki zveni in izgleda profesionalno, lažje kot nekoč. Vse več je poslovnežev, ki so svoja podjetja začeli razvijati z zelo majhno vsoto denarja ter jih v nekaj letih spremenili v multimiljonska podjetja. Tukaj je naštetih nekaj orodij in storitev, ki jih lahko uporabite kot pomoč za začetek vaše pustolovščine. 
Prepoznavnost podjetja
Preden lahko vaše podjetje sploh začne obstajati, potrebuje ime, logotip in identiteto. Profesionalen logotip po naročilu vam lahko izdelajo že za 100 evrov. Preverite, če morda poznate kakega študenta, ki obvlada izdelavo logotipov. Ko imate izdelan logotip, pa potrebujete še vizitke podjetja, ki jih lahko dobite natisnjene že za nekaj 10 evrov.

Pisarniški prostori

Če potrebujete prostor za vodenje vašega dela in srečanja s strankami v profesionalnem okolju, je najcenejši način, da najamete posamezno pisarno ali sobo v stavbi, kjer je že več drugih pisarn, najetih s strani drugih podjetnikov. Na posameznih spletnih straneh lahko najdete, če je kakšna od takšnih pisarn na voljo na vašem območju.

Telefonski sistem

Če želite kot vsa “prava” podjetja imeti tudi vi svoj telefonski sistem, ima Amis za vas zanesljivo in sodobno rešitev. Za novopečene podjetnike so pripravili tri pakete, ki vključujejo brezplačno telefoniranje v vsa slovenska fiksna omrežja, nabor vseh funkcij, ki jih podjetje potrebuje za lažje in nemoteno poslovanje, poleg tega pa še zanesljiv in hiter internet. Storitev Amis ITP je primerna za podjetja, ki za svoje poslovanje ne potrenujejo več kot treh telefonskih številk. Tudi stroški naročnine so izredno ugodni, saj je tarifni sistem impulzov neodvisen od nacionalnega operaterja. Podobne paketa imajo tudi drugi operaterji.

Več informacij na www.mladipodjetnik.si

Objave iz iste kategorije: