Mlada podjetnica leta 2014 je Jana Fleišer

Jana-FleiserPred dnevi je v Tehnološkem parku Ljubljana potekal že tradicionalni dogodek Mladi podjetnik leta 2014, ki ga je organiziral Zavod mladi podjetnik.

Finalisti izbora so bili:

  • Andreja Stopar in Nastja Kramer – spletna trgovina Malinca
  • Tadej Jevševar – iskalec izgubljenih predmetov Chipolo
  • Jana Fleišer – vrtec Dobra teta
  • Til Pleterski in Klemen Ptičak – restavracija s kakovostno hitro prehrano Hood burger

Zmagovalka je, v hudi konkurenci, postala Jana Fleišer (vrtec Dobra teta).

Vrtec Dobra teta je mlad in razigran vrtec, ki z izkušnjami in ljubeznijo do otrok skrbi za najmlajše v varnem, nežnem ter zaupljivem okolju. Starše in otroke razveseljujejo na štirih lokacijah v Kranju.

Dobre tete so mlade, energične in izkušene vzgojiteljice oziroma pomočnice, z vsem srcem predane navihancem ter njihovim vragolijam. Vsak dan poskušajo iz malčkov izvabiti nasmejano energijo in jih motivirati za igro, ustvarjanje, s poudarkom na celosten razvoj njihovih socialnih, čustvenih, gibalnih in ustvarjalnih sposobnosti. Pri Dobri teti dajejo poseben poudarek na individualen razvoj osebnosti in sposobnosti otroka. Skozi igro in z dobrimi medsebojnimi odnosi se trudijo zagotavljati otroku varno in vzpodbudno okolje, ki omogoča razvoj ustvarjalnosti in osebnosti.

Še na kratko o drugih finalistih:

Chipolo (podjetje Geatronik d.o.o.) je startup podjetje. Njihov istoimenski izdelek je najmanjši in verjetno tudi najlepši iskalec izgubljenih predmetov, ki deluje v povezavi z brezplačno aplikacijo za nadzor in upravljanje iskalcev ter predmetov.

Hood Burger (podjetje Palta) je novodobna okrepčevalnica, kjer strežejo goveje in piščančje hamburgerje, steak sendviče in čisto pravi domači krompirček.

Malinca je spletna trgovina z zdravo prehrano in portal z zdravimi recepti, ki je bila ustanovljena junija 2013. Aprila letos so odprli prvo fizično trgovino Malinca v Velenju.

Vir: MP

Objave iz iste kategorije: