Poslovna priložnost: Sodelovanje ali prodaja (prevozništvo)

Prodam celoten posel, ki temelji na spletni strani. Gre za storitveno dejavnost in sicer se ukvarja s prevozi in selitvami. V kompletu je lepa domena (+ še ena dodatna), spletna stran, FB stran, nekaj majic z napisom in nekaj opreme. Manjka torej samo še tovorno vozilo, več pa spodaj. Povpraševanja redno prihajajo, zato se mi zdi škoda, da ne bi strani bolje izkoristil.

Spletna stran je sodobna, odzivna (prilagojena za vse naprave) in optimizirana za iskalnike, ima pa tudi ogromno bonbončkov, ki jih konkurenca nima.

Zakaj bi kupil od tebe, če lahko na novo postavim stran s svojo domeno?
Ker se stran uvršča visoko v Googlu na ključne besede, ki so za ta posel pomembne. Več mesecev delam na optimizaciji, kmalu bo za 5 ključnih besed med top 10. To pomeni “zastonj” promet, ki lahko v kombinaciji z oglaševanjem prinaša dovolj dela, da ste preskrbljeni čez mesec.

Je bilo kaj prometa?
Od septembra 2014, ko sem se bolj resno lotil, je bilo prometa za cca 2000€. Vložek v oglaševanje je bil skupno nekje 100€. Mesečni obisk je med 200-300 obiskovalci.

Je posel vezan na kakšno območje?
Delno ja in sicer Ljubljana. Vendar je zaradi dobre optimizacije strani možen tudi vstop v druge kraje (lahko pomagam).

Zakaj prodajam?
1. razlog je, da to ni moje področje in bi se raje specializiral na svojem.
2. razlog je, da potrebujem sredstva za razvoj primarne dejavnosti, s katero se ukvarjam
3. razlog je, da nimam dovolj sredstev, da bi investiral v zadnji manjkajoči člen, to je kombi. (Do sedaj sem delal tako, da sem kombi najel.)

Obstaja možnost prodaje celotnega posla ali pa sodelovanja. Če imate morda tovorno vozilo, ki ni polno zasedeno čez teden, sem pripravljen tudi na kakršnokoli sodelovanje.

Več informacij preko spodnjega obrazca:

[contact-form-7 id=”1395″ title=”Kontakt”]